A fost semnat ordinul de începere a lucrărilor la noua policlinică de la Târgoviște. Imobilul va avea 3 etaje și va deservi 13 specialități

Publicitate

Infrastructura sanitară dâmbovițeană, într-o nouă etapă!

Astăzi, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a semnat ordinul de începere pentru lucrările de extindere și dotare a Ambulatoriului de specialitate al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște!

Noul corp al ambulatoriului – demisol, parter și trei etaje – are amprenta la sol de 512 mp, suprafața desfășurată fiind de 2.368 mp.

”Constructorul va începe organizarea de șantier încă din prima zi a săptămânii viitoare, pasul imediat următor fiind identificarea rețelelor aflate pe amplasament și începerea săpăturilor.

Toate cabinetele, sălile de tratament, laboratoarele și saloanele, 18 la număr, vor avea dotări de ultimă generație, iar acestea vor face obiectul unei alte investiții de aproximativ 2,6 milioane de lei”, a declarat președintele CJD.

În noul Ambulatoriu vor funcționa:

𝐋𝐚 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐫: Cabinet boli nutriție, două cabinete diabet, sală gipsare, cabinet urologie cu sală de tratament.

𝐄𝐭𝐚𝐣𝐮𝐥 𝟏: cabinet oftalmologie și sală de tratament oftalmologie; cabinet cardiologie; sală test efort, Eco doppler și Sala EKG; laborator endoscopie superioară.

𝐄𝐭𝐚𝐣 𝟐: Cameră de recoltare; Cabinete oncologie; Saloane de chimioterapie echipate cu câte 4 paturi; Două saloane cu o capacitate de 5 paturi.

𝐄𝐭𝐚𝐣 𝟑: Cameră recoltare; Salon cu o capacitate de 4 paturi și un salon de chimioterapie cu 8 posturi; Preparare citostatice.

Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 17 milioane lei, iar termenul de finalizare este decembrie 2023.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!