A fost reluată circulația feroviară la Pietroșița

Publicitate

Locuitorii din nordul județului pot face din nou naveta cu trenul! Începând de ieri, 13 decembrie, a fost reluat reluat traficul feroviar pe ruta Pietroșița – Târgoviște – București.

Pentru această rută vor fi introduse garnituri noi și moderne, astfel încât călătorii să poată beneficia de cele mai bune condiții de călătorie. “Vom introduce doar garnituri noi, moderne, pe această rută, începând cu 13 decembrie. Ne bucurăm să putem opera pe traseul București-Târgoviște-Pietroșița, mai ales acum, când cel mai sigur mijloc de transport este trenul”, preciza la începutul lunii noiembrie pentru jurnalul.ro, Călin Mitică, patronul Transferoviar Călători.

În ultimii șapte ani această rută a cunoscut extrem de mult greutăți. În 2013 traseul feroviar Târgoviște-Pietroșița a fost închis, printr-o decizie a Ministerului Transporturilor. Doi ani mai târziu, circulația a fost reluată, după care în 2017 a fost sistată, pentru a se relua în scurt timp, până la retragerea de la jumătatea lunii decembrie a anului trecut.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!