A fost inaugurat căminul cultural din Vlăsceni, comuna Potlogi. Zeci de copii au urcat pe scenă

Publicitate

Eveniment așteptat cu nerăbdare în comuna Potlogi!

Proiect al fostului primar Nicolae Catrina, trecut la cele veșnice anul trecut, modernizarea căminului cultural din satul Vlăsceni a ajuns la final.

Obiectivul a fost astăzi inaugurat în prezența autorităților județene și locale, iar grupuri de copii au susținut programe artistice.

”Astăzi, în comuna Potlogi, am inaugurat căminul cultural din satul Vlăsceni, proaspăt reabilitat și modernizat. Ca toate lucrurile frumoase realizate în ultimii ani în Potlogi, căminul a fost un proiect de suflet al celui care a fost colegul și prietenul nostru, Nicolae Catrina.

Sala plină, dar și zecile de copii care au urcat pe scenă ne arată cât de importante sunt pentru viața comunităților noastre astfel de cămine.

Felicitări tuturor care au pus umărul la implementarea acestui proiect! Totodată, asigur administrația locală condusă de viceprimarul Viorel Drăghici că se va putea baza pe sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița pentru următoarele investiții din comună, așa cum s-a întâmplat și până acum”, a declarat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Alături de domnia sa s-au mai aflat prefectul Claudia Gilia, deputații Carmen Holban și Marian Țachianu, dar și secretarul de stat Ionuț Săvoiu.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!