A fost din nou jale pe șoselele dâmbovițene! Polițiștii au aplicate sute de amenzi șoferilor indisciplinați

Publicitate

A fost din nou jale pe șoselele dâmbovițene! Polițiștii au aplicat sute de amenzi șoferilor indisciplinați pe parcursul zilei de vineri. În urma acțiunilor desfășurate, oamenii legii au aplicat 300 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 85 260 de lei.

“Polițiștii continuă acțiunile pentru creșterea siguranței rutiere! Pe parcursul zilei de 13 august, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat acțiunile organizate pe raza județului Dâmbovița, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Obiectivul principal al polițiștilor este acela ca fiecare deplasare pe drumurile publice să se realizeze în condiții de siguranță.

În cadrul acțiunilor desfășurate vineri, polițiștii au aplicat 300 de sancțiuni pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, în valoare de 82 262 de lei.

Din totalul sancțiunilor, 66 au fost pentru nerespectarea regimului vitezei, 74 pentru neportul centurii de siguranță și 26 pentru abaterile comise de bicicliști sau pietoni.

Totodată, polițiștii au retras 8 certificate de înmatriculare și au reținut 11 permise de conducere.

Polițiștii vor continua activitățile organizate pe raza întregului județ, pentru prevenirea producerii unor evenimente nedorite.

Polițiștii le recomandă tuturor participanților la trafic să respecte cu strictețe regulile privind circulația pe drumurile publice”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!