A fost desemnat câștigătorul pentru proiectarea și execuția lărgirii la patru benzi a DN7, Bâldana – Titu

Publicitate

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a desemnat, ieri, câștigătorul pentru proiectarea și execuția lărgirii la 4 benzi a Drumului Național 7, Bâldana –Titu. Asocierea SC MAGVO HOLDING SRL – SC BSU MAXI CONSTRUCT SRL a devenit câștigătorul în urma urma procesului de licitații care a avut loc.

“Vineri, 09 iulie 2021, CNAIR a finalizat procesul de evaluare a ofertelor depuse în cadrul procedurii de atribuire a contractului “Proiectare și Execuție Lărgire la 4 benzi a DN 7 Bâldana-Titu km 30+950 – 52+350”.

 Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea S.C. MAVGO HOLDING S.R.L. – S.C. BDU MAXI CONSTRUCT S.R.L. cu o valoare de 239.026.296,02 lei fără TVA. Menționăm de asemenea că asocierea declarată câștigătoare a ofertat o perioadă de garanție a lucrărilor de 10 ani”, se arată într-un comunicat emis de CNAIR.

Lucrările de lărgire la 4 benzi se vor executa pe o lungime de 21,40 km. Procesul de semnare a contractului va putea fi inițiat doar după expirarea perioadei de depunere a contestațiilor de 10 zile de la transmiterea comunicărilor privind rezultatul procedurii.

În situația în care vor fi înregistrate contestații împotriva acestui rezultat al procedurii, C.N.A.I.R. S.A. va trebui să aștepte soluționarea acestora în vederea inițierii procesului de semnare a contractului.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!