A fost ales noul reprezentant al echipelor din Liga a 5-a dâmbovițeană în Comitetul Executiv! Este președinte de club, dar și asistent medical generalist

Publicitate

Echipele din Liga a 5-a dâmbovițeană și-au ales, săptămâna trecută, reprezentantul în Comitetul Executiv al AJF Dâmbovița. După ultima Adunare Generală Ordinară, noul reprezentant al Ligii Onoare a devenit Cătălin Constantin Marin, care este președinte al clubului AS Pomicola Raciu.

Acesta este posesor al Licenței C UEFA, după ce a urmat cursurile pentru specializarea antrenor, puse la dispoziție de AJF Dâmbovița. De profesie, Cătălin Marin este asistent medical generalist, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

Alegerea în noua funcție la AJF Dâmbovița reprezintă un pas înainte în cariera pe care o urmează n fotbalul dâmbovițean.

Această numire reprezintă un pas înainte, care mă responsabilizează și mă încurajează să merg mai departe. Mă bucur că am șansa să pun umărul la treabă, alături de actuala conducere AJF Dâmbovița și de ceilalți membri ai Comitetului Executiv, în interesul fotbalului județean. Mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat încrederea”, a transmis noul reprezentant al Ligii a 5-a pe pagina de Facebook a Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița.

Sursă foto: AJF Dâmbovița 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!