A fost activată secția de lupte a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște! Coordonatorul acesteia a devenit multipla campioană națională Georgiana Filip

Publicitate

La început de 2021 a fost activată secția de lupte libere a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște. O dată cu activarea acesteia, numărul ramurilor sportive din cadrul clubului aflat în subordinea Primăriei Municipiului Târgoviște s-a mărit.

Antrenorul secției de lupte a CSM Târgoviște a devenit Georgiana Filip. Obiectivul principal al multiplei campioane naționale este formarea unei grupe de elită a luptelor la Târgoviște și să aducă medalii și rezultate notabile în concursurile naționale și internaționale.

Georgiana Filip este fosta componentă a Lotului Olimpic de lupte al României. În  carieră care a obținut 13 titluri de campioană națională de senioare, dar totodată este  multiplă medaliată la turnee internaționale, vicecampioană europeană de senioare și medaliată cu argint la Cupa Europei pe Națiuni. Este și antrenor coordonator al Centrului Național de junioare mici de la Târgoviște și membră în Biroul Federal al Federației Romane de Lupte.

“Am luat această decizie pentru a le oferi luptătorilor și luptătoarelor din județ o oportunitate de a-și continua cariera și la nivel de seniori.

Am cântărit mult și am decis că este momentul ca această secție să fie activă. Aici vor veni cei mai talentați sportivi din județ, care practică această disciplină. Am încredere totală în capacitatea Georgianei Filip. Este un sportiv model, iar rezultatele sale ca antrenor au început să apară cu mult timp în urmă. Sunt sigur că vom face o treabă bună împreună”, a precizat Cristian Savu, directorul CSM Târgoviște, pentru site-ul clubului dâmbovițean, după activarea secției de lupte.

Au fost legitimate trei luptătoare valoroase

În acest moment, la secția de lupte libere din cadrul Clubului Sportiv Municipal Târgoviște sunt legitimate trei sportive senioare: Simona Ionescu, Diana Vlăsceanu și Denisa Fodor.

Simona Ionescu este componentă a lotului național de junioare, multiplă campioana națională de cadete, junioare și senioare, vicecampioană balcanică de cadete.

Diana Vlăsceanu este componentă a lotului național de senioare/U23, multiplă campioană națională de cadete, junioare și senioare-U23, medaliată cu bronz la Campionatele Europene de Seniori-U23 și multiplă medaliată la turnee internaționale.

Denisa Fodor este componentă a lotului național de senioare-U23, multiplă campioană națională de cadete, junioare și senioare și multiplă medaliată la turnee internaționale.

 

 

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!