Fluidizarea circulației pe DN71, zona Târgoviște – Aninoasa! O nouă bandă de acces, dedicată celor care merg spre satul Viforâta

113

O nouă veste bună pentru traficul rutier de pe DN71! Marți au demarat lucrările privind fluidizarea circulației rutiere la ieșirea din Aninoasa spre Târgoviște, în punctul “Transformator”, unde va fi creată o nouă bandă de acces, care va asigura îmbunătățirea condițiilor de trafic la ieșirea de pe strada Mihai Viteazul din Viforâta.

În urma demersurilor făcute de președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan, de secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, și primarul comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a demarat lucrările de trasare și semnalizare a acestei porțiuni din DN71, pe sensul spre Târgoviște, porțiune de drum care va fi dedicată doar celor care vor să vireze la stânga în satul Viforâta, chiar la ieșirea din comuna Aninoasa.

”Pe de altă parte, este prevăzută și lărgirea acelei porțiuni a DN71, în așa fel încât să se asigure fluența traficului dinspre nordul județului spre reședința județului, dar care să-i ajute și pe șoferii care ies din Aninoasa, prin Viforâta, și vor să se înscrie spre Târgoviște”, a precizat președintele CJD.

”Implicarea domnului președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și domnului secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, au fost decisive pentru realizarea unui obiectiv asumat și mult așteptat de locuitorii comunei noastre! Tot în aceasta perioadă au fost efectuate lucrări de reparații și întreținere a covorului asfaltic, pe raza comunei Aninoasa – DN 71!”, a declarat Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!