Florin Cîțu: sunt destule persoane care ne sabotează partidul. Trebuie să avem respect între noi

Publicitate

Alegerile pentru președinția Partidului Național Liberal vor avea loc peste o lună, iar lupta este extrem de strânsă între cei doi candidați, Florin Cîțu și Ludovic Orban. Taberele susținătorilor sunt împărțite, multe fapte ale trecutului au ieșit la iveală în ultima perioadă, iar, mai nou, membrii PNL se simt amenințați și de către restul clasei politice.

Prim-ministrul a postat pe pagina sa de Facebook, în această dimineață, un mesaj care face trimitere la posibile sabotări din partea opoziției, reprezentată de PSD. Florin Cîțu susține că partidul pe care îl reprezintă se dedică cu totul binelui țării, în timp ce alții “vând iluzii” și țin în fața oamenilor discursuri demagogice despre o prosperitate țintită.

“Unii vând iluzii și nu mă refer la contracandidatul meu, pe care trebuie să-l respectăm pentru mandatul său. Este nevoie de respect între noi, sunt destui care ne sabotează. Alții vând populism, demagogie și minciună. Da, mă refer la cel mai corupt și putred partid al României, PSD”, a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

Pe de altă parte, Florin Cîțu crede cu tărie în evoluția României guvernată de PNL, având promisiuni pentru creșterea economică, dezvoltarea în contextul european și menținerea tuturor drepturilor și libertăților cetățenilor, deși se anunță o perioadă critică prin creșterea prețurilor la alimente, facturi și impozite, pe care nimeni nu le poate controla.

“Acesta este gândul pe care îl am când plec în fiecare zi la Guvern: România să fie un loc bun pentru toți cetățenii! Noi, liberalii, suntem un partid al practicienilor, al celor care fac. Noi am realizat România Mare, iar acum putem face mare România în Uniunea Europeană, cu valori liberale, cu libertate și drepturi, cu antreprenori și creativitate, cu muncă și seriozitate”, a mai scris premierul în această dimineață.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!