Florin Cîțu, propunerea de premier a PNL. Reacția șefului PSD: ”Aceşti inconştienţi sunt interesaţi doar de ciolan”

Publicitate

Biroul Politic Naţional al liberalilor a decis, cu o singură abţinere, ca Florin Cîţu să fie propus pentru funcţia de premier. În Guvernul Orban, Florin Cîțu a ocupat portofoliul de la Economie.

”Vreau să le mulţumesc colegilor din PNL pentru încredere. Este o onoare această nominalizare şi, bineînţeles, în perioada următoare, obiectivul este să formăm această majoritate parlamentară pentru a avea cât mai repede un guvern votat. Este nevoie de un guvern cât mai repede”, a declarat Cîţu, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL.

Negocierile pentru o majoritate parlamentară încep joi, 10 decembrie, iar șeful liberalilor, Ludovic Orban, a declarat că vor negocia cu USR PLUS, UDMR şi cu minorităţile naţionale.

Orban a mai spus că BPN al PNL a decis formarea unei echipe de negociere care va fi condusă de el şi de premierul propus.

Reacția președintelui PSD, Marcel Ciolacu, a fost una foarte dură: ”Peneliştii n-au înţeles absolut nimic din votul românilor! Să îl propui premier pe Cîţu – groparul economiei româneşti este o mare mare bătaie de joc. Aceşti inconştienţi sunt interesaţi doar de ciolan, în timp ce sute de oameni mor zilnic de virus. Nu le pasă absolut deloc de oameni, pentru că altfel ar fi votat propunerea PSD – doctorul Alexandru Rafila. Tot ce vor este să mai fure în continuare şi să mai împrumute câteva zeci de miliarde de euro pentru buzunarele clientelei politice. Românii i-au sancţionat prin vot, pe toţi, nu doar pe Orban. Nu mai au nicio legitimitate! PSD nu poate vota niciodată o asemenea ruşine de propunere. Iar dacă USR şi UDMR o vor face, atunci vor fi părtaşi la această catastrofă naţională. Cred că este momentul ca românii să se revolte împotriva celor care vor să le confişte votul”, a scris pe contul de Facebook Marcel Ciolacu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!