Florin Cîțu: “Persoanele care s-au vaccinat trebuie să-și poată continua viața”

Publicitate

Premierul Florin Cîțu a susținut o declarație de presă în care a vorbit despre măsurile de relaxare care urmează să fie implementate de la 1 iunie 2021. Acesta a menționat că în acest moment autoritățile discută toate scenariile, dar și că i se pare normal ca persoanele vaccinate să-și continue viața în normalitate, potrivit Realitatea.Net.

Florin Cîțu a declarat că în acest moment se concentrează pentru ceea ce va veni după trecerea pandemiei, respectiv refacerea economiei, mai ales prin atragerea banilor pe PNRR.

De asemenea, prim-ministrul a vorbit și despre succesul Maratonului de Vaccinare organizat în București de Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, potrivit Realitatea.Net.

„Românii au înțeles că singura soluție pentru revenirea la normalitate este vaccinarea. Am mai spus-o, o spun din nou, că nu este nicio coincidență că avem o rată de infectare în scădere în același timp în care vedem și o rată mare de vaccinare. Ele merg mână în mână, nu este doar o corelație, este o relație de cauzalitate”, a declarat premierul Florin Cîțu, potrivit sursei citate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!