Florin Cîțu: “Îmi este și mie dor să merg la concerte, la mare sau să beau o cafea pe terasă, relaxat.”

Publicitate

Premierul României, Florin Cîțu, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj care să consoleze întreaga țară, nerăbdătoare de a petrece ca înainte de pandemie vacanța de vară. Acesta a menționat că îi este dor să meargă la concerte sau să stea liniștit la terasă la o cafea.

De asemenea, Primul Ministru a specificat în mesajul postat astăzi că pot exista anumite facilități, precum renunțarea la masca de protecție pe plajă, la multe sau în timpul drumețiilor.

“Sunt câteva lucruri pe care cu toții le așteptăm pentru sezonul estival. Este clar că putem vorbi de fără mască pe plajă, de exemplu, fără mască dacă mergem la munte, în drumeție, etc. Dar putem să vorbim şi de lucruri sau de facilități, să îi spunem aşa, pentru persoanele vaccinate. Putem să vorbim, de exemplu, de restaurante, care pot să ajungă la capacitatea de 100% cu persoane vaccinate.
Vreau să ne reluăm activitățile de dinainte de pandemie cât mai repede. Îmi este și mie dor să merg la concerte, la mare sau să beau o cafea pe terasă, relaxat.”, a scris Premierul pe pagina sa de Facebook.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!