Florin Cîțu a fost condamnat la 2 zile de închisoare în Statele Unite după ce a fost prins băut la volan! Premierul și-a recunoscut fapta

Publicitate

Câteva informații din tinerețea Prim-Ministrului Florin Cîțu au ieșit acum la iveală, la 21 de ani de când a fost condamnat 2 zile la închisoare după ce a condus sub influența alcoolului, în Statele Unite, scrie Realitatea.net.

Acest eveniment a avut loc în martie 2000, atunci când Florin Cîțu era lector la Universitatea din Iowa, stat în care absolvise, în 1996, Grinnell College, specializarea economie/matematică, scrie sursa citată.

Actualul prim-ministru a primit, în urma faptelor sale, 2 zile de arest și o amendă de 1000 de dolari, la care s-au adăugat 300 de dolari cheltuieli de judecată. În urma informațiilor apărute în presă, Florin Cîțu a avut o primă reacție, fiind suspicios cu privire la contextul în care vechile sale incidente au fost scoase la lumină:

”A fost vorba de conducere sub influența alcoolului. A fost o greșeală făcută acum 20 de ani, am plătit amenda. E interesant că, în patru tururi de scrutin cu PSD, nu a apărut informația. A apărut acum, în cursa pentru alegerile interne din PNL”, a declarat Premierul, potrivit Realitatea.Net.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!