Flori, zâmbete și emoții oferite doamnelor și domnișoarelor din Târgoviște și Pucioasa de membrii Alianței Dreapta Unită Dâmbovița

Publicitate

Surprize parfumate și colorate pentru doamnele și domnișoarele din Târgoviște și Pucioasa oferite astăzi, de Ziua Internațională a Femeii, de membrii Alianței Dreapta Unită Dâmbovița (USR – PMP și Forța Dreptei, organizațiile județene).

Încărcați de flori și voie bună, în frunte cu lideri ai partidelor, ei au împărțit astăzi zâmbete și emoții și au cules recunoștință și încurajări pentru bătăliile electorale din acest an.

Alături de ei s-a aflat și deputatul Daniel Blaga care a declarat: „Fiecare femeie merită respect, dragoste și atenție. M-am bucurat să fiu, astăzi, în mijlocul doamnelor și domnișoarelor din Târgoviște și Pucioasa. Alături de colegii din Alianța Dreapta Unită Dâmbovița, am luat la pas străzile din Vechea Cetate de Scaun a Țării Românești, dar și cele din stațiunea balneo-climaterică de la poalele Patranei, unde am întâlnit numeroase doamne și domnișoare deschise, zâmbitoare, care ne-au întâmpinat cu încurajări.

Le mulțumim tuturor și fiecăreia în parte, le dorim o primăvară cu raze de soare în suflet, să fie sănătoase, să se bucure de cei dragi, în liniște și pace.

Le-am dăruit un mic simbol al primăverii, dar mai ales gândurile noastre bune, pentru un viitor mai bun, pentru toți.

E vremea oamenilor buni, alături de toți cei buni, pentru o Românie dezvoltată și cu adevărat europeană”, a transmis parlamentarul.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!