Flacăra nu-și pierde simbolul! Gabriel Paraschiv continuă la Moreni. “Este un sufletist și se consumă foarte mult pentru acest club”

Publicitate

Apele par să se limpezească într-o măsură la Flacăra Moreni, chiar înainte de startul noul sezon competițional. După ce s-a vehiculat că antrenorul Gabriel Paraschiv și-ar fi dat demisia de pe banca tehnică, lucrurile în această privință au fost lămurite chiar de primarul municipiului Constantin Dinu. Edilul a transmis că proiectul Flacăra va continua, iar “Pară” va continua munca pentru clubul morenar.

“Nu a plecat Gabi Paraschiv. Are o perioadă foarte grea, este bolnav, copleșit de problemele pe care trebuie să le rezolve. El îndeplinește la Flacăra două funcții: cea de manager de club și antrenor. La Flacăra este angajat ca manager, iar partea de antrenorat o face printr-un act adițional. Am ales această variantă pentru a fi rezolvată partea financiară.

Cât a putut să ducă a fost bine. Cert e și faptul că la un moment dat a clacat. E greu să rezolvi toate problemele apărute.

El mi-a zis la un moment dat că vrea să renunțe. Nu știu de cine a fost auzit atunci, iar apoi a apărut zvonul că Paraschiv pleacă de la Flacăra. El are niște “prieteni” care abiau așteptau o astfel de “veste” pentru a o răspândi. Ei tot timpul bagă bățul prin gard.

Marți am avut o discuție cu el în care am pus la punct anumite aspecte. Împreună vom găsi soluții pentru ca el să meargă mai departe. Am luat o decizie ca el să asigure o singură sarcină și nu două ca până acum. Totodată, sperăm să găsim pe cineva care să vină să-l ajute cu cealaltă sarcină.

Gabi Paraschiv e în continuare la Flacăra Moreni și va continua aici. Este un sufletist și se consumă foarte mult pentru acest club”, a precizat primarul Moreniului, Constantin Dinu.

Vineri după-amiază, de la ora 18.00, Flacăra va întâlni, în deplasare, în debutul Ligii a 3-a, pe FC Argeș II.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!