Flacăra Moreni, victorie la scor într-un meci amical! Gabi Paraschiv s-a numărat printre marcatori. Veteranul Marius Ene a reuşit un hattrick

Sursă foto: Gheorghe Petrescu
Publicitate

Ionuț Parghel
Flacăra Moreni arată pozitiv în meciurile de verificare din această iarnă. După meciul școală cu formația de old-boys a Unirii Colibași, câștigat cu 7-1, ieri, echipa lui Gabriel Paraschiv a dat de pământ cu Voința Pierșinari, ocupanta locului 6 din Liga a 4-a dâmbovițeană. Pe terenul de la “Pompieri”, “lupii” de pe Cricov au fost conduși de două ori de adversar, dar la final aceștia și-au adjudecat victoria, în urma reușitelor semnate de M. Ene (3), A. Negrea (2) și G. Paraschiv, ultimul fiind chiar antrenorul grupării morenare.

Flacăra a mizat în disputa cu Voința pe numeroși jucători care se află în probe și  pe care conducerea tehnică a vrut să-i vadă la lucru. Cei care vor încânta privirile antrenorilor în testele de verificare vor fi reținuți în lotul “lupilor” pentru a doua parte a campionatului. Următorul amical pentru Flacăra va fi pe 3 februarie, cel mai probabil, împotriva prahovenilor de  la CS Păulești. De asemenea, săptămâna viitoare, elevii lui Gabriel Paraschiv vor avea parte de un cantonament centralizat la propria bază sportivă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!