Flacăra Moreni a uitat gustul victoriei

Publicitate

Flacăra Moreni a rămas restantă la victorie și în penultima etapă a turului de campionat. Pe teren propriu, “lupii” lui Gabriel Paraschiv nu au putut găsi calea succesului nici în disputa cu ilfovenii de la Viitorul Domnești.

La capătul unui joc în care morenarii au irosit câteva ocazii de gol, prin Neguț și Drăgan, rezultatul final a fost unul “alb”, 0-0. După remiza cu Domnești, Flacăra a ajuns la al nouălea meci fără victorie și continuă să dezamăgească tot mai mult în actuala ediție a Ligii a 3-a. Astfel, dintr-o echipă cu intenții la promovare, Flacăra s-a transformat într-una în care noul obiectiv va fi evitarea retrogradării la finalul sezonului. Punctul obținut cu Domnești a urcat Flacăra pe penultima poziție din C3, dar la egalitate cu CS Mioveni II, noua “lanternă” roșie din serie. Flacăra va evolua în ultima etapă a turului cu Sporting Roșiori, într-un joc ce va avea loc în deplasare.

Flacăra Moreni – Viitorul Domnești 0-0
Flacăra: Curchi – Cernea (67 Rosciuga), Oprea, Matei, Palamariu – L. Plăcintă, M. Plăcintă – Drăgan (72 A Negrea), Tocan, A. Costache (72 I. Costache) – Neguț. Antrenor: Gabriel Paraschiv.
Viitorul: Vâlceanu – Buliga,Rădulescu, Tudor (74 Fărâmă), Dumitrescu – Iordănescu, Novac (Bărbulescu), Cârjan, Dobrescu – Mărgărit (79 Andronache), Piciu. Antrenor: Virgil Andronache.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!