Flacăra Moreni s-a calificat în turul 4 al Cupei României după un joc dramatic. Patru jucători eliminaţi. Meciul s-a decis la loviturile de departajare

Publicitate

Ionuț Parghel
Parcurs ireproșabil pentru Flacăra Moreni în actuala ediție a Cupei României! Echipa de pe malul Cricovului s-a calificat în turul 4 al competiției după ce-a învins pe Olimpic Cetate Râșnov, cu scorul de 6-5, în urma executării loviturilor de departajare.

Calificarea “lupilor” morenari în noua fază a întrecerii a venit după un meci dramatic, unde elevii lui Gabriel Paraschiv au arătat mai mult sânge rece la loteria penalty-urilor. Mai mult de atât, în ultima parte a jocului, spiritele s-au încins ma maximum, iar arbitrul a fost nevoit să arate numai puțin de patru cartonașe roșii: unul în dreptul celor de la Flacăra și trei în dreptul celor de la Olimpic. Foarte probabil, în noul tur al competiției, Flacăra va înfrunta o reprezentantă a Ligii a 2-a. În schimb, vineri, în etapa a doua a Ligii a 3-a, echipa morenară va întâlni pe teren propriu pe Turris – Oltul Turnu Măgurele.

Flacăra Moreni – Olimpic Cetate Râșnov 6-5 dld
Au marcat pentru Flacăra de la 11 metri: Neacșu, Cernea, Zidăroiu, Matei, Oae, Drăgan. A ratat: A. Negrea.
Au marcat de la 11 metri pentru Olimpic: Dobre. Marin, Lascu, Damian, Vârlan. Au ratat: Mutu, Portic.
Flacăra: Sârbu – Oprea (93 Cernea), Vârtej, Matei – Oae, Dinu (106 Costea), Negrea – Neacșu, Roșciugă, Oprescu (46 Zidăroiu) – Roman (61 Drăgan). Antrenor: Gabriel Paraschiv.
Olimpic: Mutu – Căpățână (56 Portic), Dobre, Neculăescu, Marin – Moraru, S. Mihai (65 Coltofean), Codreanu (56 Boricean), Staicu (106 Lascu), – Vârlan, Damian. Antrenor: Florin Dârvăreanu.
Au arbitrat: Cristian Anghelina (Câmpulung Muscel) – Marian Mihai (Suseni – AG), Șerban State (Curtea de Argeș).
Cartonașe galbene: Oprea (57), Neacșu (71)/ Căpățână (43).
Cartonașe roșii: Roșciugă (91)/ Neculăescu (79), Moraru (91), Boricean (128).

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele