Flacăra Moreni s-a reunit! “Lupii” lui Gabriel Paraschiv vor începe seria meciurilor amicale la sfârșitul lunii ianuarie

Publicitate

Ionuț Parghel

Fotbaliștii de la Flacăra Moreni au reluat, astăzi, pregătirile în vederea returului de campionat.

Imediat după reunire, care a avut loc la propria bază sportivă, “lupii” de pe Cricov au efectuat primul antrenament al anului sub comanda antrenorului Gabriel Paraschiv.

Potrivit paginei de Facebook a clubului morenar, în perioada următoare vor apărea și modificări la nivelul lotului. Mai mult decât sigur, Flacăra se va despărți de anumiți jucători care nu au rupt gura târgului în tur, dar totodată echipa va fi întărită și cu câțiva jucători valoroși.

Încă de la primul antrenament, oficialii clubului morenar au stabilit programul meciurilor amicale pe care îl vor avea “lupii” în această iarnă. Astfel, în testele de verificare, morenarii vor da piept cu CS Afumați (31 ianuarie), Roberto Ziduri (8 februarie), Concordia Chiajna (12 februarie), Unirea Bascov (15 februarie), Viitorul Domnești (19 februarie), Popești Leordeni (22 februarie) și CS Blejoi (29 februarie).

În prima etapă a returului de campionat, Flacăra va întâlni, în deplasare, pe Olimpic Cetate Râșnov. Flacăra a terminat turul Ligii a 3-a pe locul 4 în seria C3, cu 27 de puncte acumulate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!