Flacăra Moreni a rămas fără doi jucători importanți!

Divizionara C Flacăra Moreni a rămas în această iarnă fără doi jucători importanți. Mijlocașii Tiberiu Calofir și Ionuț Constantin au ales ca în a doua parte a sezonului să evolueze pentru Sporting Roșiori, formație antrenată de pucioaseanul Romulus Ciobanu.

Achiziționarea celor doi jucători reprezintă primele transferuri efectuate, în pauza de iarnă, de colega de serie a morenarilor. Ambii au semnat cu noua echipă contracte ce se întind pe șase luni, dar și cu opțiuni de prelungire la finalul sezonului.

“Roșiorenii au “bifat” și primele două transferuri. Este vorba de Calofir și Constantin de la Flacăra Moreni, doi mijlocași cu experiență competițională și golgeteri ai morenarilor în turul campionatului”, au scris cei de la teresport.ro.

Tiberiu Calofir nu se află la prima experiență la o echipă din Teleorman. În trecut, acesta a mai evoluat și la rivala roșiorenilor CSM Alexandria.

Sporting Roșiori se află află pe locul 3 în seria C3. Obiectivul teleomănenilor în actuala stagiune este clasarea în primele 4-5 locuri la finalul campionatului.

Flacăra Moreni a terminat turul de campionat pe locul 4, cu 16 puncte acumulate, cu două mai puțin decât Sporting Roșiori. La începutul sezonului Flacăra avea ca obiectiv promovarea în Liga a 2-a.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!