Flacăra Moreni merge mai departe în Cupa României! A zdrobit Pucioasa în turul 2

Publicitate

Flacăra Moreni s-a calificat în turul 3 al Cupei României, după ce a făcut-o KO pe FC Pucioasa în faza secundă a întrecerii. Pe teren propriu, morenarii au arătat perfect și au zdrobit colega de serie din campionat, cu scorul de 6-2.

După un început de meci în forță, Flacăra avea după o jumătate de o oră 3-0 pe tabelă, în urma reușitelor semnate de Iliescu (12, 34) și Niculăescu (15). În finalul primei reprize și în primele minute din actul secund, Pucioasa a arătat o tresărire de orgoliu și a redus din handicap în urma golurilor marcate de căpitanul Marina (44, 50-pen).

În ultima parte a întâlnirii, „lupii” de pe malul Cricovului au apăsat din nou pedala de accelerație, reușind să mai înscrie alte trei goluri prin Iliescu (55), Matei (77) și Drăgan (80).

Flacăra Moreni – FC Pucioasa  6-2 (3-1)

Marcatori: Iliescu (12,34,55), Niculăescu (15), Matei (77) și Drăgan (80).

Flacăra: Ștefan – Ilie, Matei, Cernea, Băltăreț – Vârtej, G, Negrea, Prundaru – Predescu, Iliescu, Niculăescu. Rezerve: Pandalache, Ionescu, Drăgan, Onacea, Vasile, Oaie, Neacșu, Niță, Nicolae. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Pucioasa: Ghițescu – Petre, Marina, Diță, Ciobanu – Țilică, Dragnea, Enache, Fuiorea – Nisipeanu, Calofir. Rezerve: Budoiu, Croitoru, Căpraru, Călin, Samoilă, Vintilă, Aron, Tudor. Antrenor: Vasile Bârdeș.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!