Flacăra Moreni a început cu o remiză sezonul de primăvară. Gabriel Paraschiv, după egalul cu Bascov: “Am intrat foarte greu în joc”

Publicitate

Flacăra Moreni a început cu o remiză sezonul de primăvară al Ligii a 3-a. Vineri după-amiază, pe teren propriu, “lupii” morenari au încheiat 1-1, meciul cu Unirea Bascov, ce a contat pentru etapa a 11-a a eșalonului 3.

În disputa cu argeșenii, Flacăra a deschis scorul, în debutul actului secund, prin golgheterul Andrei Iliescu, dar în ultimele secvențe ale întâlnirii s-a văzut egalată pe tabelă de către adversar, în urma golului semnat de Iordache.

Pentru jocul cu Unirea, antrenorul “lupilor”, Gabriel Paraschiv, a mizat pe o formula de echipă alcătuită din Duță- Ilie, Oaie, Ionescu, Cernea – E.Matei, Negrea(88 Nicolae) – Drăgan(85 C.Niță), Suciu, R.Matei – Iliescu(76 Roman).

La finalul jocului, antrenorul Gabriel Paraschiv a recunoscut că și-a dorit victoria cu argeșenii, dar începutul greoi de meci și ratările “lupilor” din repriza a doua au dus Moreniul să nu obțină toată zestrea de puncte.

„Am intrat foarte greu în joc, chiar timorați și adversarii au avut câteva ocazii foarte mari, însă în a doua repriză am controlat jocul, am marcat, puteam închide jocul, însă la fotbal tot timpul există o lege a compensației, și noi am dat gol în tur în minutul 90.

Ne-am dorit victoria pentru oamenii care au ajutat la deszăpezirea terenului și care au făcut un efort imens. Sunt jucători care au evoluat pentru prima dată la nivel de seniori, au un potențial uriaș, trebuie să muncească și mai mult pentru a-l pune în valoare. Pentru mine toți jucătorii sunt la fel de importanți, depinde doar de ei să își câștige locul de titular”, a precizat Gabi Paraschiv, pentru pagina de Facebook a clubului morenari.

După 11 meciuri disputate în acest sezon, Flacăra Moreni ocupă  locul 5 în clasamentul Seriei C6, cu 17 puncte acumulate.

Etapa următoare, pe teren străin, Flacăra va da piept cu liderul seriei CSO Filiași, echipă care a adunat 21 de puncte până acum.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!