Flacăra Moreni arată tot mai bine în campionat! “Lupii” de pe Cricov au “devorat” satelitul Universității Craiova

Publicitate

Flacăra Moreni continuă să arate din ce în ce mai bine în campionat. Vineri după-amiază, “lupii” morenari și-au arătat din nou colții și-au devorat “satelitul”  Universității Craiova pe teren propriu.

Pe arena de pe malul Cricovului, Flacăra a depășit Universitatea Craiova II, cu scorul de 4-2, într-un joc ce a contat pentru etapa a 5-a a Ligii a 3-a. Reușitele formației dâmbovițene au fost semnate de I. Constantin (1), T. Calofir (13-pen), Pătulea (51) și Niculăescu (67). De partea cealaltă, Burlacu a realizat o “dublă” (26-pen, 35).

În disputa cu oltenii, antrenorul Gabriel Paraschiv a mizat pe un “11” alcătuit din Duță – Matei, Floricel, Vârtej, Cernea – I. Constantin, G. Negrea – Păun, Calofir, Niculăescu – Iliescu. Rezerve: Pandalache, Jipan, Ilie, Drăgan, Pătulea, B. Negrea, Oaie. Suciu, Prundaru, Niță.

După succesul cu Craiova II, Flacăra a urcat, provizoriu, pe primul loc în serie, cu 11 puncte acumulate. În actualul sezon, morenarii nu au cunoscut gustul înfrângerii.

Etapa viitoare, în deplasare, dâmbovițenii vor înfrunta pe Sporting Roșiori, formație antrenată de dâmbovițeanul Romică Ciobanu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!