Final de lucrări la Creșa nr. 13 din Târgoviște. De când se redeschide unitatea antepreșcolară

Publicitate

Final de lucrări și la proiectul cu titlul ”Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa nr. 13, Târgoviște”.

Vestea bună pentru părinții de pitici este că de luni, 26 aprilie, aceasta se va redeschide,

Prin investiția menționată, s-a realizat atât extinderea imobilului existent cu un corp nou, cât și reabilitarea (consolidarea, recompartimentarea) și modernizarea clădirii actuale.

Imobilul construit are o amprentă la sol de peste 900 mp și dublează numărul copiilor care vor putea beneficia de serviciile creșei.

Totodată, primarul municipiului, Cristian Stan, a reamintit dotările caare sunt asigurate acum, în urma implementării proiectului, la un nivel de calitate de excepție: pătuțuri și lenjerii unice pentru fiecare copil; instalație de supraveghere video; lift pentru persoane cu dizabilități; mașini de gătit, mașini de spălat, uscătoare de rufe, lăzi frigorifice, roboți de bucătărie; grupuri sanitare separate pentru copii și, respectiv, personal; cabinet medical și echipamente; instalație de avertizare, alarmare și stingere incendiu; jucării individuale, măsuțe, scăunele, dar și altele.

Valoarea contractului de execuție de lucrări este de 6.211.927,19 lei (inclusiv TVA), iar finanțarea lucrărilor a fost asigurată din fonduri nerambursabile, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!