Final de an în forță pentru FC Pucioasa! Victorie zdrobitoare obținută la ultimul meci

Publicitate

FC Pucioasa a încheiat la înălțime 2021! În această după-amiază, în ultimul meci din acest an, divizionara C dâmbovițeană a dat din nou recital, surclasând la toate capitolele pe FC Hermannstadt II. În jocul ce a contat pentru runda cu numărul 15 a campionatului, formația antrenată de Vasile Bârdeș s-a impus în disputa cu sibienii, din deplasare, cu un neverosimil 7-0. Pe durata meciului, portarul dâmbovițean Ghițescu a reușit să pareze și un penalty.

Reușitele dâmbovițenilor în partida cu Hermannstadt II au fost semnate de Iamandache, Calofir (3), Țilică, Enache și Nisipeanu. Pentru duelul cu sibienii, Pucioasa a mizat pe un “11” alcătuit din Ghițescu – Marina, Diță, Calofir, Simion – Lungeanu, Țilică, Dragnea, Enache – Nisipeanu, Iamandache. Rezerve au fost Budoiu, Samoilă,  Petre și Tolea.

După încheierea unui an în forță, jucătorii și staff-ul tehnic cer primele pentru îndeplinirea obiectivului. Cu 32 de puncte acumulate, după 15 meciuri jucate, cel puțin până mâine, când vor avea loc și celelalte jocuri din Seria C5, Pucioasa va sta pe primul loc în clasament. Fără doar și poate, acest an a fost cel mai bun pentru FC Pucioasa, chiar dacă neajunsurile financiare persistă în rândul clubului!

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!