„Fierarii”, o comedie ce ascunde adevăruri profunde despre natura umană! Marii actori Horațiu Mălăele, Maia Morgenstern, George Mihăiță și Valentin Teodosiu ajung la Târgoviște

Publicitate

„Fierarii” comediei ajung și la Târgoviște! Jucată sub diverse titluri și cu diverse distribuții, piesa „Fierarii” de Milos Nikolic a funcționat în repertoriul mai multor teatre din țară, dar și de peste hotare.

De data aceasta ajunge la Târgoviște, găzduit de Cinema Independența, în data de 16 aprilie, de la ora 19.00, spectacolul regizat de maestrul Horațiu Mălăele, care joacă și unul dintre cele patru roluri principale într-o companie actoricească de excepție: Maia Morgenstern, George Mihăiță, Valentin Teodosiu.

Un careu de ași în ale actoriei, cei patru se „achită” remarcabil de rolurile ce le revin.

Pe scurt: textul original al dramaturgului Milos Nikolic, născut în Kosovo în 1939, redă povestea unui fierar neamț care după multă vreme descoperă că fiul e copilul unui român.

Regizorul Horațiu Mălăele adaptează subiectul și fierarul Grigorie este un român care descoperă că fiul este copilul ungurului Peter, acesta află că și fiul său are drept tată pe rusul Ivan, iar Ivan constată că și fiul său aparține lui… Grigorie!

„Această brambureală genetică este consecința războiului pentru că toți bărbații, fierari de meserie, au fost și soldați pe front. (…) Comedia este destoinc scrisă de Milos Nikolic și produce publicului haz de necazul celor trei bărbați de naționalități diferite care constată că fii lor au genetic de fapt, altă naționalitate”, transmis organizatorii.

„Fierarii” nu vine pentru prima oară în Dâmbovița. Spectacolul s-a mai jucat la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi, în august 2019.

Biletele se pot achiziționa de pe https://proticket.ro/ticketsys-event/fierarii-targoviste/?fbclid=IwAR0foN2JwMR22COhbpjJaMsdzorybJLXtwi1A6ckBWSM_Nk3_ABnRCIDGLE

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!