Fieni: Gestul impresionant făcut de polițiștii dâmbovițeni pentru un băiețel de 4 ani, rămas fără mamă. Cadoul care l-a impresionat foarte mult pe copilaș

Publicitate

Gest de toată stima al polițiștilor dâmbovițeni în săptămâna Floriilor! Oamenii legii din structura de prevenire a criminalității l-au sărbătorit, miercuri, pe Matei, un băiețel de doar 4 ani, din orașul Fieni, rămas fără mamă.

Momentul emoționant s-a consumat la Grădinița cu Program Prelungit “Dumbrava minunată”, unitate de învățământ unde este înscris micuțul. Pe lângă tort și jucării, băiețelul a primit din partea invitaților speciali o uniformă de polițist. Adaptată vârstei lui, uniforma l-a impresionat foarte mult pe copil, dar și pe colegii săi de la grădiniță.

Copilul își dorește să ajungă polițist când va fi mare. După frumoasa surpriză făcută lui Matei, polițiștii pot spune că au îndeplinit ultima dorință a mamei copilului.

“Structura de prevenire a criminalității, alături de polițiștii de la Poliția Orașului Fieni, au organizat câteva momente de sărbătoare pentru un copil de la Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava minunată”, a cărui familie a fost greu încercată.

Pe lângă tort și jucării, polițiștii i-au adus băiețelului o uniformă de poliție, adaptată vârstei lui. Cadourile au fost obținute cu sprijinul Corpului Național al Polițiștilor.

Micuțul a împlinit 4 ani și visează să devină polițist. La mulți ani, Matei! Să crești sănătos și frumos!”, au transmis polițiștii băiețelului.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!