Fieni: Câine legat de mașină și plimbat prin oraș! Șoferul vinovat a fost identificat de polițiști. I s-a întocmit dosar penal

Publicitate

Un bărbat de 70 din Fieni a fost identificat de polițiști după ce și-a  transportat câinele legat de mașină.

Potrivit IPJ Dâmbovița, oamenii legii s-au sesizat din oficiu în urma unor imagini apărute, marți, în spațiul public. Mai mult de atât, aceștia au întocmit un dosar penal pe numele bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “rănirea sau schingiuirea animalelor”. “

“Având în vedere imaginile video apărute în spațiul public, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița este împuternicit să comunice următoarele:

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „rănirea sau schingiuirea animalelor”faptă prevăzută de art.25 lit. e din Legea nr. 205/2004 privind protecția animalelor.

Totodată, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un bărbat de 70 de ani, din Fieni.

Sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii vor efectua cercetări, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri conform prevederilor legale”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Foto arhivă

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!