Fetița de doi ani, lăsată singură în spital de asistenta maternală. Mai multe mămici au îngrijit micuţa

Publicitate

Ştefan Khalil
La spitalul Municipal din Cȃmpina, o fetiță de doar doi ani a fost abandontặ de asistentă maternală, ce trebuia să aibă grijă de ea. O mamă a observat indolența angajatei spitalului și a început o revoltă împotriva acesteia, acuzând că fetița nici nu era bine îngrijită. Cu toate acestea, atât conducerea spitalului, cât și protecția copilului au declarat că nu este nimic neînregulă cu modul în care estecrescutặ fetiṭa de doi ani.

Mama care s-a sesizat împotriva asistentei este și jurnalistă. A vrut cu orice preț să îi facă dreptate fetiței de doi ani, așa că a postat pe internet o frazăacuzând-o pe asistentă că nu își face treaba. ,,Femeie, tu, cea care ai dorit, ai acceptat să ai grijă de copiii altora, de ce îi abandonezi pentru a doua oară?”, a fost fraza jurnalistei, potrivit sursei Observator.

Zeci de ore a stat fetița internată, fără să aibă însoțitor, ceea ce este legal pentru un copil de doi ani. Jurnalista a declarat că nu este normal ca un copil să stea atât de mult timp singur, iar fetița a fost îngrijită de ea și alte mămici când au văzut-o singură, fără ca nimeni să vină la ea. Acestea și-au dat seama că micuța nu este bine ingrijitặ, înmomentul în care au vrut să o plimbe și nu au avut cu ce să o încalțe, având doar o pereche de ghetuțe, cu două numere mai mici.

Directorii spitalului din Câmpina îi iau apărarea asistentei maternale, declarând că femeia are experiență în creșterea copiilor și că nu se pune problema ca acesta să nu-și fi făcut treaba așa cum se cuvine.

Jurnalista a făcut cunoscută povestea, iar fetița de doi ani a primit multe haine, încălțăminte și alimente. Copila a fost adusă din Spania și încă nu are acte românești. Asistenta medicală o are îngrijă de o lună de zile. Aceasta a mai crescut 6 copii până acum și este în sistem de 16 ani.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele