Fetiţă de doar doi ani, lăsată de părinţi singură în maşină. Un trecător a forţat portiera să o scoată. Reacţia tatălui este incredibilă

Publicitate

Ştefan Khalil
În Botoṣani, doi părinți și-au lăsat copilul singur în mașină, în apropierea unui centru comercial, pentru a face niște cumpărături. Aproximativ 30 de minute au lipsit aceștia, timp în care mai mulți trecători au văzut că o fetiță de doi ani se află singură într-o mașină și s-au îngrijorat.

Tatăl copilului a avut o reacție incredibilă când s-a întors la mașină.
Familia este din Bistriṭa și se aflau în Botoșani pentru că au fost să viziteze niște rude. Părinții copilului s-au oprit la un supermarket să facă niște cumpărături și și-au lăsat fetița de doi ani singură în mașină, cu ușile încuiate și niciun geam deschis. Trecătorii au observat că fetița se află de minute bune singurặ în mașină și unul dintre ei a forțat portiera mașinii ca să o scoată pe fetiță, iar alt trecător a sunat la 112.

Când s-au întors părinții, lângă mașina lor se aflau mai mulți oameni, împreună cu jandarmi și polițiști. Tatăl copilei s-a enervat că unul dintre trecători i-a tras de portiere și a reacționat dur, fiind deranjat mai mult de starea maṣinii: ,,Pe mine cu ce m-ai apărat? Apară-mặ pe mine că ăla mi-a deschis portiera’’ , a reacționat acesta.

În urma scandalului pe care l-au provocat în stradă, părinții fetiței s-au ales cu o amendă de o mie de lei. Aceștia s-au apărat spunanad că au lipsit doar câteva minute, dar doi martori au declarat că au întârziat mai mult de 30 de minute.

Acum, aceștia vor sta de vorbặ cu un psiholog, pentru că greșeala lor nu este una minoră. Mulți copii și-au pierdut viața în felul acesta. În vară, un bebeluș a rămas timp de o ora într-o mașină, singur, la o temperaturặ de 40 de grade, în timp ce parinṭii lui se aflau pe plajă.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele