Fetiță de 5 ani din București, bătută cu bestialitate și umilită de mama sa. O chinuia pentru plăcerea unui alt bărbat

Publicitate

Caz halucinant în capitală! O femeie din București a reușit să șocheze prin gesturile sale. Aceasta se filmează în timp ce își bate fără nicio milă fetița, o copilă de numai 5 ani și se pare că totul se întâmplă la îndemnul unui bărbat, care o încurajează să facă astfel de lucruri total neortodoxe.

Pe filmări, se poate observa cum femeia o trage de păr pe cea mică, o umilește și o lovește cu bestialitate.

Acest caz a ieșit la iveală după ce mai mulți internauți au distribuit imaginile groazei. Se pare că fetița este chinuită de o perioadă bună de timp de către mama ei, care nu are nicio milă să lovească.

“Această femeie locuiește în Giulești, are o fetiță de 5 ani și o bate tot timpul pentru un bărbat cu care vorbește. De fapt, ăla o pune să o bată. Vă rog din inimă, Poliția să facă ceva. Au fost cei de la Secția 4, dar nu au rezolvat absolut nimic, doar că a fost arestată 24 de ore și i-au dat drumul.

Cum este posibil așa ceva, să îi dai drumul la o nenorocită care își traumatizează fetița pentru un bărbat. Am înțeles că fetița este la bunica ei acum, dar nici bunica nu este așa bună. Scăpați îngerașul ăsta din mâna monștrilor, să nu îi mai facă rău. Cine poate să facă ceva pentru fetița asta chinuită și să scape din infernul în care este”, a  scris  Mădălina, într-o postare pe Facebook, în care a publicat poze cu femeia, dar și imagini din timpul chinurilor la care era supusă copila.

Cazul este în atenția Poliției pentru că femeia a fost arestată, iar mai apoi a fost eliberată. Atât mama, cât și concubinul acesteia urmează să fie duși la audieri.

Sursă foto: gandul.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!