Festivalul Peștera-Padina, un proiect de succes! Sute de turiști, la evenimentul care se desfășoară în panorama mirifică a Bucegilor

Publicitate

Festivalul Peștera – Padina, un proiect de succes derulat de Consiliul Județean Dâmbovița, se derulează în acest week-end în Bucegii Dâmbovițeni!

Evenimentul se desfășoară anual în panorama mirifică a Munților Bucegi, zona „Telecabina Peștera”.

Pentru fiecare dintre cele trei zile ale festivalului (12, 13 și 14 august), Centrul Județean de Cultură Dâmbovița a pregătit, în mijlocul naturii și al atracțiilor turistice oferite de zona Masivului Bucegi, un program muzical pentru toate gusturile.

Astfel, în prima zi a festivalului, în cadrul spectacolului folcloric susținut de Orchestra Populară Chindia, sub bagheta dirijorului Ionuț Dumitrescu, publicul s-a putut bucura de prestația artiștilor Ileana Pavelescu, Florentina Mîinea, Loredana Dobrescu, Yuriy Tsiple, Nineta Popa, Ionuț Dolănescu, Nicu Paleru și Simona Dinescu.

În a doua zi a festivalului, în zona Telecabina Peștera, au răsunat ritmuri de rock, în cadrul unui concert ai cărui protagoniști au fost artiștii apreciatelor formații Holograf și Direcția 5.

Astăzi, 14 august, ziua închiderii festivalului, DJ Yaang de la Kiss FM va bucura publicul prezent cu muzică variată.

Și în acest an, președintele CJD, Corneliu Ștefan, alături de vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, secretarul general al județului, Dănuț Nicolae Popa Stănescu, administratorul public al județului, Cristian Avanu, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, și parlamentarii Carmen Holban, Ionuț Vulpescu și Marian Țachianu s-au alăturat sutelor de turiști prezenți la festival.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a declarat: „Mă bucur că, și în acest an, Consiliul Judeţean Dâmboviţa, alături de Centrul Judeţean de Cultură, a atras turiști din toate colțurile țării la Festivalul Peștera – Padina, un eveniment care își propune, pe lângă actul cultural în sine, să promoveze Munții Bucegi și turismul la mare altitudine. În această zonă a județului Dâmbovița sunt peisaje fascinante și, cu această ocazie, îi invit pe turiștii români și străini să le descopere. În ceea ce mă privește, voi susține și de acum înainte toate proiectele menite să promoveze zona montană a județului, cu care ne mândrim atât de mult”.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!