Femeie de 51 de ani din Dâmboviţa, prinsă băută la volan

Publicitate

În perioada 18-21 decembrie a.c., polițiștii de la rutieră au acționat pe principalele drumuri, de pe raza județului Dâmbovița, pentru prevenirea săvârșirii unor fapte care ar putea pune în pericol siguranța circulației pe drumurile publice.

Astfel, o femeie de 51 de ani și doi bărbați de 55, respectiv 31 de ani, au fost surprinși de polițiști în timp ce conduceau autoturisme pe raza localităților Târgoviște, Văleni și Cuparu, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, cei în cauză au prezentat alcoolemii cu o valoare peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Alți doi bărbați de 20 și 21 de ani, au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau autoturisme, pe raza localităților Mogoșani și Târgoviște, fără a poseda permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranției circulației pe drumurile publice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

IPJ Dâmboviţa

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!