Felix Georgescu, unul dintre cei mai apreciați medici pediatri din Dâmbovița a intrat în politică! S-a alăturat Partidului Social Democrat

Publicitate

Unul dintre cei apreciați medici pediatri din Dâmbovița a intrat în politică! Este vorba de Felix Georgescu, care s-a alăturat echipei PSD Dâmbovița. Tânărul medic și-a anunțat intrarea în politică, în această seară, pe pagina Facebook. Cum locuiește în orașul Moreni, acesta îl va susține la alegerile locale Gabriel Purcaru, candidatul PSD pentru Primăria Municipiului Moreni.

„Astăzi am decis să accept invitația de a mă alătura echipei PSD, pe departe cea mai puternică din Dâmbovița și din țară.  De ce?

Pentru că este de ajuns să arunci un ochi peste proiectele derulate în ultimii ani în județ și veți observa că lucrurile se schimbă. Și se schimbă în bine. Vezi exemplul Târgoviștei, care în ultimii ani și-a schimbat complet înfățișarea.

Pentru că alături de domnul Președinte Corneliu Ștefan si de Consiliului Județean Dâmbovița sunt oameni care au reușit în ultimii ani să schimbe imaginea localităților pe care le păstoresc.

Unul dintre acești oameni care derulează proiecte pe bandă rulantă în orașul său este Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa – un om pe care eu îl apreciez foarte mult și sunt sigur că Pucioasa este pe mâini bune și va deveni un oraș către care vor migra mulți, căutând un loc în care să trăiești frumos și liniștit.

n ceea ce privește orașul Moreni, sunt sigur că alături de un primar ca Gabriel Purcaru lucrurile vor lua o întorsătură bună și sper într-o bună dezvoltate a orașului prin sprijinul Consulului Județean Dâmbovița și prin atragerea banilor europeni. Multă muncă, dăruire și o echipă pe cinste este rețeta succesului. Mult succes, Gabriel Purcaru!

Am acceptat invitația știind că voi intra într-o echipă tânără, dinamică, cu oameni valoroși care au dorința de continua cu proiecte serioase care sper să schimbe viețile noastre și ale copiilor noștri”, a transmis pediatrul Felix Georgescu.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!