FC Pucioasa vizează calificarea în turul 2 al Cupei României. Cristi Bălașa: “Am mare încredere că pot să-l bat pe Nelu Radu. Până acum de fiecare dată m-a bătut”

Publicitate

Ionuț Parghel
FC Pucioasa are parte, mâine, de primul meci oficial al sezonului. Formația din dealul “Patrana” va înfrunta pe Gloria Cornești, într-un joc ce va conta pentru primul tur al Cupei României. Divizionara C vizează doar victoria în disputa cu corneștenii, atâta timp cât obiectivul Pucioasei în Cupă va fi urcarea în fazele superioare ale întrecerii.

De asemenea, tehnicianul Cristi Bălașa își dorește să iasă învingător cu Pucioasa la finalul întâlnirii și pentru a răzbuna eșecurile suferite de-alungul ultimelor sezoane împotriva Gloriei Cornești, formație patronată și antrenată de Nelu Radu. Moralul jucătorilor de la Pucioasa este unul bun după ce Marina et comp. au ieșit de fiecare dată învingători în primele amicale ale verii. “Sper să facem un joc bun așa cum am făcut în amicalul cu Răcari. Obiectivul meu personal în Cupă ar fi eliminarea unei divizionare B. Ca și club trebuie să ne obișnuim cu performanțele pentru că în momentul când ne-am transferat la Pucioasa ne-am gândit la acest lucru. Trebuie să fim pozitivi și ne dorim să ajungem cât mai sus pentru că există potențial. Remarc atitudinea jucătorilor și familia care s-a creat aici. Sper și am mare încredere că pot să-l bat pe Nelu Radu. Până acum am jucat de trei ori împotriva lui și de fiecare dată m-a bătut. Vom merge să câștigăm. Noi nu sutem bine pregătiți nici fizic și nici tactic. Vreau să primeze echipa și nu individul. Eu am o vorbă luată de la Gheorghe Hagi: echipa câștigă, iar jucătorul face diferența. Sper să ne prezentăm cât mai bine la Cornești și să-i facem bucuroși pe bomobonari și pe vechii spectatori de la Aninoasa”, a declarat Cristi Bălașa pentru pagina de Facebook a echipei din Pucioasa. În primele două amicale, Pucioasa a trecut de Unirea Răcari cu 2-0 și de Cetatea Târgoviște cu 3-1.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele