FC Pucioasa, victorie zdrobitoare în primul amical al verii

Publicitate

FC Pucioasa a defilat în primul amical al verii. Astăzi, pe stadionul  din Șotânga, “bombonarii” au obținut o victorie zdrobitoare în fața echipei Străjerii Târgoviște 1396. În disputa cu târgoviștenii, divizionara C s-a impus cu scorul de 7-1, în urma reușitelor semnate de Iamandache (18, 45-pen), Stoica (20), Tolea (42), Ene (71) și Petre (86, 88). Golul de onoare al formației târgoviștene a fost marcat de Tudorache (83).

Pentru jocul cu Străjerii, antrenorul Pucioasei, Nicu Croitoru, a mizat pe un “11” alcătuit din Budoiu – Marina, Diță, I, Constantin, Simion – Calofir, Tolea, Stoica, Țilică – Iamandache, Nisipeanu. În repriza a doua au mai intrat Ghițescu – Enache, Dragnea, Ene, Zamfirache, Lungeanu, Neacșu, Tănase, Samoilă, Petre și Stoican.

Jocul cu Străjerii a reprezentat un antrenament util pentru Pucioasa înaintea meciului cu Inter Aninoasa, din primul tur al Cupei României. În runda inaugurală a competiției KO, “bombanarii” vor înfrunta echipa argeșeană, în deplasare, miercuri, 28 iulie, de la ora 17.30.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!