FC Pucioasa și Flacăra Moreni, învinse în campionat

Publicitate

Etapa cu numărul 12 a Ligii a 3-a a fost una de rău augur pentru divizionarele C dâmbovițene. Atât FC Pucioasa, cât și Flacăra Moreni, au suferit înfrângeri pe linie în campionat.

Vineri după-amiază, Pucioasa a fost învinsă de Vedița Colonești, cu 1-0. Singura reușită a partidei a picat în finalul primei reprize, când Marian Sandu l-a bătut pe Ghițescu. La sfârșitul meciului, portarul Pucioasei a fost considerat omul meciului, după ce a apărat două lovituri de la 11 metri.

După 12 meciuri jucate, “bombonarii” ocupă  locul 7, cu 15 puncte. Etapa viitoare, pe teren propriu, Pucioasa va înfrunta pe Universitatea II Craiova.

Sâmbătă după-amiază a venit rândul echipei Flacăra Moreni să se recunoască înfrântă. În disputa de pe terenul liderului din serie, CSO Filiași, formația antrenată de Gabriel Paraschiv a cedat cu 1-2, după ce oltenii au marcat ambele goluri în primul sfert de oră al întâlnirii, prin Duriță și Manolache. În actul secund, reușita de onoare a Moreniului a fost semnată de golgheterul Andrei Iliescu.

La capătul a 12 meciuri jucate în actuala stagiune, Flacăra a căzut pe locul 6, cu 17 puncte. Runda viitoare, acasă, morenarii vor întâlni pe Vedița Colonești.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!