FC Pucioasa, în plină pregătire de iarnă. “Bombonarii” vor efectua un cantonament centralizat la propria bază sportivă

Publicitate

Jucătorii divizionarei C FC Pucioasa se află în plină pregătire de la iarnă. Începând de mâine, 8 februarie, timp de șase zile “bombonarii” vor efectua un cantonament centralizat la propria bază sportivă. Aceștia vor încheia stagiul de pregătire printr-un  meci amical, programat pe 13 februarie împotriva divizionarei C Kids Tâmpa Brașov, pe stadionul “Dumitru Popescu Tică”, din Pucioasa. Cel mai probabil, disputa va începe în jurul orei 11.00.

Până la reluarea returului de campionat, elevii lui Nicu Croitoru și Vasile Bârdeș vor mai susține alte patru teste de verificare, în compania unor formații precum Unirea Bascov (20 februarie), Astra II (24 februarie și 3 martie) și SR Brașov (6 martie). Jucătorii Pucioasei au reluat pregătirile pentru returul Ligii  a 3-a pe 18 ianuarie și timp de opt săptămâni vor avea parte de antrenamente intense pentru pregătirea părții secunde a campionatului.

În Seria C6, Pucioasa se află pe locul 7, cu 14 puncte acumulate, după disputarea  a zece meciuri. În prima etapă a returului, “bombonarii” vor înfrunta pe CSO Filiași, liderul seriei, pe teren propriu, pe 13 martie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!