FC Pucioasa, la înălțime în ultimele meciuri din acest an! Astăzi, victorie cu Flacăra Moreni, în derby-ul orgoliilor dâmbovițene

FC Pucioasa a încheiat în forță ultimele meciuri din acest an programate  în campionat. Formația antrenată de Nicu Croitoru și Vasile Bârdeș și-a arătat din plin colții și au obținut două victorii la pas.

Săptămână trecută, în ultima etapă a turului de campionat, Pucioasa a depășit-o, pe teren propriu, pe Unirea Bascov (2-1), iar astăzi, în prima rundă a returului, “bombonarii” au obținut alte trei puncte, după ce au învins, în deplasare, pe Flacăra Moreni, cu 3-1.

În partida cu “lupii” de pe Cricov, puciosenii au fost la înălțime și au reușit o victorie spectaculoasă. La scurt timp după ce morenarii au deschis scorul prin Iliescu (20), Pucioasa s-a mobilizat exemplar și a restabilit egalitatea prin Blas (25).  În schimb, în ultima parte a întâlnirii, „bombonarii” s-au descătușat total și au lovit adversarul de alte două ori, prin Marina (75, 89), după ce a transformat două penalty-uri fără emoții.

După victoria de astăzi, Pucioasa a acumulat 4 puncte în duelurile cu Flacăra din acest campionat. Victoria cu Flacăra a urcat Pucioasa pe locul 5 în clasament cu 14 puncte acumulate. În schimb, Flacăra se află pe locul 3, cu 16 puncte strânse, în urma a zece meciuri disputate.

În etapa cu numărul 11 a Ligii a 3-a, Pucioasa va înfrunta pe CSO Filiași, iar Flacăra va da piept cu Unirea Bascov.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!