FC Pucioasa, out din Cupa României. Înfrângere cu Unirea Bascov, în turul III

Publicitate

Aventura echipei FC Pucioasa a luat sfârșit în Cupa României. Marți după-amiază, pe teren propriu, divizionara C dâmbovițeană a fost eliminată din competiția KO de către argeșenii de la Unirea Bascov. În disputa cu Unirea, Pucioasa s-a înclinat, cu 0-2. Reușitele argeșenilor au fost semnate de Florescu (52) și Teodorescu (90).

După jocul cu Bascov, formația dâmbovițeană a rămas fără portarul Răzvan Ghițescu, care a suferit o accidentare gravă în prima repriză a întâlnirii. Pe durata jocului, Pucioasa a reușit și ea un gol, prin Calofir, dar reușita a fost anulată pe motiv de offside.

În disputa cu argeșenii, antrenorul Pucioasei, Nicu Croitoru, a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Ghițescu – Samoilă, Marina, Diță, Calofir – Simion, Lungeanu, Dragnea, Stoica – Țilică, Nisipeanu. Rezerve au fost Budoiu – Petre, Zamfirache, Enache, Stoican, Iamandache, Tolea și Ene.

Înaintea jocului cu Unirea Bascov, Pucioasa s-a despărțit de jucătorul Ionuț Constantin.

Sâmbătă, în prima etapă a Ligii a 3-a, ediția 2021-2022, Pucioasa va întâlni, acasă, de la ora 18.00, în runda inaugurală, pe Olimpic Cetate Râșnov.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!