FC Pucioasa, “bestia nera” pentru “Flacăra Moreni!

Publicitate

Ionuț Parghel
FC Pucioasa și-a a arătat încă o dată clasa în fața “lupilor” de la Flacăra Moreni, în duelul orgoliilor dâmbovițene, din cadrul seriei C3. Ca și în turul campionatului, “bombonarii” au fost din nou peste morenari și-au trecut de aceștia cu 3-1, chiar pe malul Cricovului. Într-un meci în care elevii lui Gabriel Paraschiv nu au arătat prea multe, Pucioasa a deschis scorul prin Florin Lețu în finalul primei reprize (40), după care tot el l-a dublat cu un sfert de oră înainte de finalul întâlnirii. Tot în apropiere de ultimul fluier al jocului, Pucioasa a ridicat scorul l-a unul de neprezentare (3-0), prin Tibi Calofir . În schimb, în ultimele secvențe ale meciului, Flacăra a reușit golul de onoare prin Silviu Oprescu, atacant intrat pe teren în actul secund al disputei. Așadar, în acest sezon Pucioasa s-a dovedit o adevărată “bestia nera” pentru morenari, după ce i-a învins în ambele jocuri programate în campionat. Succesul obținut pe malul Cricovului a urcat Pucioasa pe locul 8 în serie, cu 39 de puncte acumulate, iar eșecul întâmpinat de “lupi” pe teren propriu i-a coborât pe 11, cu 37  de puncte strânse. Etapa viitoare, Flacăra va înfrunta în deplasare pe Atletic Bradu, iar Pucioasa va întâlni, în propriul fief, pe Astra II.

Flacăra Moreni – FC Pucioasa   1-3 (0-1)

Marcatori: Oprescu (90+4)/ Lețu (40, 75), Calofir (87).

Flacăra: Sârbu – Cernea, Matei, Oprea, Oaie – Zidăroiu, Neacșu, Dinu (70 Niță), Ilie (46 Oprescu) – Drăgan, Iliescu. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Pucioasa: Agachi – Călin, Blas, Marina, Diță – I. Constantin, Lungeanu, Iamandache – Niculăescu (76 Călinescu), Calofir, Lețu. Antrenor: Cosmin Lunescu.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!