FC Pucioasa a rămas fără unul dintre jucătorii de bază! Principalul golgheter al echipei a ales să meargă la o colegă de serie

Publicitate

FC Pucioasa a rămas fără unul dintre pilonii de bază ai lotului!

Mijlocașul Vlăduț Parghel (24 ani) a părăsit în această săptămână gruparea de pe Dealul “Patrana” pentru a evolua în partea secundă a sezonului la Sporting Roșiori, formație antrenată de dâmbovițeanul Romică  Ciobanu, fostul tehnician al “bombonarilor”. Jucătorul târgoviștean a semnat cu noua echipă un contract valabil pe șase luni, dar cu drept de prelungire pe încă un an, la finalul sezonului.

În stagiunea actuală, Parghel a fost unul dintre principalii marcatori ai Pucioasei. La capătul a 13 meciuri jucate, mijlocașul a marcat 5 goluri. Reușitele fotbalistului au venit în disputele cu FC Voluntari II (2), Tractorul Cetate și CS Balotești (2).

Până să îmbrace tricoul Pucioasei, Parghel a mai evoluat pentru Flacăra Moreni și Chindia Târgoviște.

Un alt jucător pe care l-ar putea pierde Pucioasa în această iarnă este Robert Priseceanu. Portarul originar din Slatina ar putea ajunge tot la Sporting Roșiori, codașa seriei C3, dar și o echipă ce are ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!