FC Aninoasa a mai luat un punct. Formaţia dâmboviţeană a jucat în inferioritate numerică o jumătate de oră

Publicitate

Ionuț Parghel
FC Aninoasa a terminat nedecis meciul cu CS Mioveni II (0-0), ce a contat pentru etapa a 20-a a campionatului. Echipa din apropierea Târgoviștei a pornit disputa cu argeșenii în forță, dar la final a reușit să-și adjudece doar un punct.

În primele 25 de minute ale întâlnirii, trupa lui Cristi Bălașa a avut în două rânduri șansa de a deschide scorul, prin Codroiu și Nedelea, dar de fiecare dată, argeșenii au respins mingea de pe linia porții. Până la finalul primei reprize, Leotescu a irosit și el o bună ocazie de gol, așa cum au făcut-o și “satelitul” Mioveniului, prin Mormolea și Comănescu. Repriza a doua a început cu Aninoasa în atac, dar și cu o imensă ocazie de gol irosită de Maican, din fața porții apărate de Toma. În schimb, din minutul 63, echipa dâmbovițeană a rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Marina, pentru acumularea  a două cartonașe galbene. Cu un om în minus pe teren, a doua formație a Mioveniului a înclinat terenul, iar Voinescu, Mincă și Iamandi au încercat să-l surprindă pe Grigore, dar tabela a rămas de fiecare dată imaculată. În ultimele secvențe ale jocului, Aninoasa ar fi putut da lovitura de grație, dar șutul lui Lică a trecut pe lângă poarta adversă. Etapa viitoare, Aninoasa va juca în deplasare cu Astra II, într-un meci în care obiectivul va fi obținerea unui rezultat pozitiv.

FC Aninoasa – CS Mioveni II   0-0

Aninoasa: Grigore – Grigorescu, Marina, Neaga, Pahonțu – Maican (78 Diță), Dinu, Blas, Nedelea – Codroiu (78 Lică), Leotescu. Antrenor: Cristian Bălașa.

Mioveni II: Toma – Șchiopu, Trașcu, Gherghe, Fulga – Mierlea, Iamandi (89 Turcin), Mincă (85 Luca), Voinescu – Comănescu (89 Ciripan), Mormolea (78 Boșneag). Antrenor: Iordan Eftimie.

Au arbitrat: Ionuț Constantinescu (Galați) – Florin Iftode (Târgu Bujor), Daniel Băraru (Galați). Observatori FRF: Cristina Babadac (Alexandria) și Nicolae Nuță (Ploiești).

Cartonșe galbene: Leotescu (12), Marina (43, 63), Pahonțu (55), Nedelea (68)/ Iamandi (26).

Cartonaș roșu: Marina (63).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!