FC Aninoasa, la a doua victorie consecutivă în deplasare! Narcis Marina a fost eroul dâmbovițenilor | GALERIE FOTO

Publicitate

Creștere semnificativă pentru FC Aninoasa în campionat. Formația lui Cristian Bălașa continuă seria rezultatelor pozitive și arată de la un meci la altul ca fiind o echipă tot mai puternică. Aninoasa a ajuns la al patrulea joc fără înfrângere și la a doua victorie consecutivă în deplasare, în urma duelului cu SC Popești Leordeni.

Formația dâmbovițeană a intrat în posesia tuturor punctelor cu ilfovenii după ce s-a impus cu scorul de 1-0, la capătul unui gol superb marcat de Narcis Marina. La fel ca în ultimele trei meciuri, Aninoasa a arătat poftă de fotbal și pe arena de lângă București. După un început promițător de joc al gazdelor, echipa de lângă Târgoviște a început încet și sigur să fie extrem de activă la poarta lui Duțu. În urma unei ocazii periculoase irosită de Militaru, când Priseceanu s-a remarcat din plin, elevii lui Bălașa au început să treacă la conducerea ostilităților pe teren. Rând pe rând, I. Radu, Leotescu și Neaga și-au încercat norocul la buturile adverse, dar niciodată mingea nu a vrut să intre în poartă. Pe final de repriză, I. Radu s-a aflat foarte aproape de deschiderea scorului, dar Duțu a salvat in extremis. Goal-keeperul a scos mingea de lângă bară, după ce atacantul a scăpat singur cu acesta. Startul actului secund a adus în prim plan două echipe și mai ofensive, ce au căutat neîncetat reușita izbăvitoare. Cea care a reușit s-o găsească într-un final a fost echipa dâmbovițeană. După ce Mustață și Romanescu nu l-au putut învinge pe Priseceanu, Aninoasa și-a arătat din plin colții. Cu 13 minute înainte de final, Rusu l-a găsit excelent pe Marina în apropiere de marginea careului, iar căpitanul Aninoasei a găsit reușita câștigătoare, șutând fără speranțe în dreapta lui Duțu, în plasa laterală. Imediat, după modificarea tabelei, gazdele rămân în inferioritate numerică, pentru ca într-un interval de numai două minute, Dumitru a văzut cartonaș roșu, pentru acumularea a două galbene. La intrarea în ultimele zece minute ale disputei, Codroiu a avut șansa de a dubla avantajul pentru Aninoasa, dar execuția sa din zona careului mic este scoasă în corner de Duțu. Gazdele nu cedează nici ele, iar șutul lui Militaru din afara careului a picat pe transversală, fiind respins apoi fără emoții de Priseceanu. Pe final de joc, echipa lui Bălașa a avut din nou o mare șansă de gol, dar mingea trimisă de Rusu din lovitură liberă a fost scoasă din vinclu de portarul gazdelor în afata terenului. La capătul a trei puncte importante obținute la Popești Leordeni, Aninoasa a început asaltul către partea superioară a clasamentului. Peste o săptămână, pe teren propriu, într-un meci în care victoria va fi din nou cuvântul de ordine, Marina et comp. vor înfrunta Viitorul Domnești.

SC Popești Leordeni – FC Aninoasa 0-1 (0-0)
Marcator: Marina (77).
Popești Leordeni: Duțu – Anghel, Dumitru, Anghilini, Zamfir (81 Angelescu) – Stancu, V. Dinu, Mustață (60 Moldoveanu), Boiangiu (79 Halmaghe) – Romanescu, Militaru. Antrenor: Dan Păun.
Aninoasa: Priseceanu – Marina, Neaga, Blas, Coman – Călinescu (85 Pahonțu), Andronache, Rusu, Grigorescu (84 Matei) – I. Radu (76 Codroiui), Leotescu. Antrenor: Cristian Bălașa.
Stadion: “Inter Gaz”. Spectatori: 80.
Au arbitrat: Nicolae Breoi (București) – Szolt Biro (Covasna), Roxana Ivanof (București). Observatori FRF: Cristina Babadac (Alexandria) și Roxana Cernea (București).
Cartonașe galbene: Romanescu (23), Dumitru (78, 79), Stancu (87)/ Rusu (28), Priseceanu (82).
Cartonaș roșu: Dumitru (79).

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!