FC Aninoasa a înlocuit pauza din campionat cu două meciuri amicale. Victorie cu juniorii A de la CSȘ Târgoviște

Publicitate

Finalul de sezon este plin pentru FC Aninoasa! Chiar dacă divizionara C dâmbovițeană  va avea o pauză la sfârșitul acestei săptămâni în Liga a 3-a, conducerea tehnică a rezolvat repede acest aspect.

Pentru ca Grigorescu et comp. să rămână concentrați în totalitate pentru ultimul joc din campionat, cel cu CS Tunari, Aninoasa a perfectat două jocuri amicale, cu echipele de juniori A de la CSȘ Târgoviște și Chindia Târgoviște. În primul amical, cel cu CSȘ Târgoviște, disputat ieri, formația antrenată de Cristi Bălașa a devenit învingătoare, cu 4-2, la capătul golurilor marcate de Codroiu (2), Leotescu și Nedelea. În disputa cu juniorii A de la CSȘ, Aninoasa a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Tătar – Grigorescu, Neaga, Blas, Năstase – Călinescu, Lică, Dinu, Matei – Maican, Codroiu, iar în actul secund au mai intrat Grigore – Pahonțu, Nedelea, Leotescu, Mitrea și Diță. De asemenea, mâine după-amiază, de la ora 18.00, trupa lui Bălașa va întâlni juniorii A de la Chindia Târgoviște, într-un nou test de verificare. Săptămâna viitoare, pe 25 mai, la ultima reprezentație din campionat, Aninoasa va înfrunta pe CS Tunari, într-un meci în care victoria va fi obligatorie.

Staff-ul tehnic a creionat graficul de pregătire al echipei  pentru noul sezon

Conducerea tehnică a  Aninoasei a început să traseze graficul pentru noua stagiune competițională. Astfel, Cristi Bălașa a creionat perioada de pregătire a echipei, locația și perioada cantonamentului, dar și cu ce jucători va fi întărită divizionara C pentru noul campionat al Ligii a 3-a. “În mare parte am stabilit datele de pregătire ale echipei, cantonamentul și pe ce vom accentul pentru noul sezon. Avem în vizor să aducem la echipă trei-patru juniori valoroși, dar în același timp și trei-patru jucători cu mare experiență”, a precizat Cristi Bălașa pentru site-ul divizionarei C dâmbovițene.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!