FC Aninoasa a dat de pământ cu Roșiori | GALERIE FOTO

Publicitate

FC Aninoasa a încheiat în forță ultima deplasare a turului de campionat. Echipa de lângă Târgoviște și-a arătat din plin colții la Roșiori și a trecut de Sporting, formația din localitate, cu scorul de 2-0. Succesul obținut în Teleorman a fost al treilea consecutiv pentru dâmbovițeni în deplasare.

Elevii lui Cristi Bălașa au început promițător jocul cu teleormănenii, iar în debutul acestuia, Codroiu (3) și Leotescu (4) s-au aflat foarte aproape de a deschide scorul. Șutul primului jucător a fost respins cu greu de Bucșă în corner, iar capul celui de-al doilea a ocolit de puțin buturile adverse. Replica gazdelor a venit câteva minute mai târziu, când Fieraru a trimis pe lângă poarta lui Priseceanu (9), iar șutul lui Brânceanu, din afara careului, nu a prins cadrul poții (16). Intrarea în ultimul sfert de oră al primului mitan a dus Aninoasa să se apropie din nou de poarta adversă, dar execuția lui Blas, din lovitură liberă, s-a scurs tot pe lângă ținta căutată (31). În schimb, Sporting a încheiat repriza cu piciorul apăsând pedala de accelerație. În minutul 41, echipa din Roșiori a avut și ea șansa deschiderii scorului, dar Bogdanovici a șutat în transversală, iar I. David a trimis mingea peste. La ultima fază a primei reprize, Aninoasa ar fi putut înscrie prin Codroiu, dar șutul său din 10-12 metri a fost reținut foarte bine de Bucșă.

Intrarea lui Matei s-a dovedit câștigătoare

Echipa lui Cristi Bălașa a arătat mai mult curaj în joc în actul secund, fapt prin care la final și-a asigurat toată zestrea de puncte. După ce Brânceanu l-a încercat din nou pe Priseceanu (49), Leotescu (55) și Rusu (62) au dat semnalul că Aninoasa nu a venit în plimbare la Roșiori. Vâzând că echipa sa poate continua șirul victoriilor în deplasare, Bălașa a apelat la o mutare câștigătoare, schimbându-l pe Grigorescu cu Matei. De partea cealaltă, Sporting s-a apropiat și ea de buturile lui Priseceanu, iar Urâtu a oferit ratarea meciului, trimițând peste din zona careului mic (74), după ce un minut mai devreme șutul lui Brânceanu a fost parat excelent de goal-keeper-ul echipei noastre. Pe final, când meciul se îndrepta spre o remiză albă, puștiul Matei a ieșit la rampă, făcând-o pe Aninoasa câștigătoare. Fâșnețul mijlocaș a obținut în prima fază un penalty, transformat fără emoții de Rusu (82). La aceeași fază, jucătorul nostru l-a scos din joc pe Pâslaru, eliminat de arbitru, după ce l-a tras de tricou în careu pe dâmbovițean, din postura de ultim apărător. Două minute mai târziu, același Matei a șutat în bara laterală, după care mingea a ricoșat la I. Radu, care a îndeplinit o simplă formalitate, stabilind scorul final al întâlnirii. După meciul bun de la Roșiori, Aninoasa a ajuns la al treilea succes consecutiv în deplasare și a făcut uitat într-o măsură eșecul suferit cu Viitorul Domnești, suferit pe teren propriu. Aninoasa va sta runda viitoare, iar în ultima etapă a turului de campionat va da piept, acasă, cu CS Tunari, într-un meci în care cuvântul de ordine va fi victoria.

Sporting Roșiori – FC Aninoasa 0-2 (0-0)
Marcatori: Rusu (82 – pen), Radu (84).
Stadion: “Municipal”. Spectatori: 100.
Roșiori: Bucșă – Lătea, I. David, M. David, Pâslaru – Urâtu, Cercel, Bogdanovici, Velică – Brânceanu (74 Bâră), Fieraru. Antrenor: Cristian Negru.
Aninoasa: Priseceanu – Marina, Neaga, Blas, Pahonțu (61 Diță) – Călinescu, Rusu, Andronache, Grigorescu (56 Matei) – Leotescu (90+2 Năstase), Codroiu (56 Radu). Antrenor: Cristian Bălașa.
Au arbitrat: Ionel Nae (Constanța) – Aurelian Țoiu, Marius Bărbulescu (ambii din București). Observatori FRF: Marian Cătănescu (Craiova) și Mihai Ghiberdel (Pitești).
Cartonașe galbene: Lătea (77)/ Neaga (39), Andronache (66).
Cartonaș roșu: Pâslaru (81).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!