Fără viteză pe străzile din Produlești! Limita de viteză a fost redusă de la 50 la 30 km/ h

Publicitate

Fără viteză pe drumurile publice din comuna Produlești! Începând de astăzi, 28 mai, în urma unei ședințe de Consiliu Local s-a hotărât reducerea vitezei de deplasare a autovehiculelor pe străzile din comună, de la 50 la 30 km/h. O astfel de decizie s-a luat, potrivit autorităților locale, pentru reducerea numărului de evenimente rutiere nefericite apărute în ultima perioadă din cauza vitezei excesive cu care se circulă pe șosele.

“Astăzi, 28.05.2021, în ședința de Consiliu Local am propus reducerea vitezei de deplasare pe străzile comunale de la 50km/h la 30 km/h.  Această hotărâre vizează reducerea numărului și gravitații consecințelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate, condițiilor de drum și celei excesive.

Mulțumim frumos, Poliției Române pentru avizul favorabil de reducere a vitezei și promisiunea ca o să avem săptămânal în comuna noastră aparatul radar. Fără viteză pe străzile din comuna Produlești!”, a transmis George Georgescu, primarul comunei Produlești.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!