Fără permis, un tânăr din Dâmbovița a furat o mașină și a plecat la plimbare prin sat

Foto: Arhivă
Publicitate

Un tânăr de 22 de ani, din comuna Crângurile, s-a ales, luni seara, cu un dosar penal după ce a furat un autoturism și a plecat cu acesta la plimbare. Bărbatul a fost depistat de polițiști pe raza satului Pătroaia Vale.

Mai mult de atât, după verificările efectuate de polițiști, aceștia au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

„În plus, în jurul orei 21:10, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare au oprit pentru control, pe raza localității Pătroaia Vale, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Crângurile.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus ar fi fost sustras de către acesta pentru a fi condus, de la proprietar, respectiv un bărbat de 36 de ani, din localitate”, au transmis polițiștii dâmbovițeni.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!