Fără frică de adversar! Voleibalistele de la CSM vor să “ciuruiască” Levski Sofia și la Târgovişte. Alexandra Trică: “Ne dorim un parcurs cât mai lung în Challenge Cup”

Publicitate

Ionuț Parghel

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște va susține peste patru zile primul meci din acest an. Pe 9 ianuarie, de la ora 18.00, pe teren propriu, formația dâmbovițeană va înfrunta pe Levski Sofia, într-un joc ce va conta pentru manșa secundă a 16-imilor de finală ale Challenge Cup.

Disputa cu gruparea din Bulgaria nu va fi una accesibilă pentru târgoviștence. CSM va pleca cu prima șansă la calificare în optimi, după ce în meciul tur s-a impus cu 3-1.  Voleibalistele antrenate de Guillermo Naranjo nu-și fac prea multe probleme în privința jocului și sunt încrezătoare că CSM poate obține o nouă victorie în duelul cu gruparea din Sofia.

“Ne dorim un parcurs cât mai lung

Alexandra Trică lasă de înțeles că CSM trebuie să-și respecte statutul de favorită în confruntarea cu Levski. “De această dată va fi un meci pe teren propriu pe care trebuie să-l gestionăm în favoarea noastră. Ținând cont că în meciul tur am câștigat, suntem aproape calificate în următoarea fază a competiției. Pentru noi, în acest duel, a fost mai greu în meciul tur, când am jucat în deplasare și nu cunoașteam foarte bine adversarul. De această dată vom evolua acasă și totul ne este favorabil nouă. Jocul nu va fi nici greu nici ușor pentru noi, dar cu siguranță adversarul își va juca ultima șansă la Târgoviște. La Sofia am jucat un meci în care ne-am impus destul de ușor. Levski este o echipă ușoară, accesibilă, una care ne ajută să mergem în optimi. Cu Levski ne-am propus să jucăm cât mai bine, pentru că după acest joc va urma înfruntarea cu CSM București din campionat. Meciul cu echipa din Bulgaria ne va ajuta să abordăm la capacitate maximă disputa cu formația din București. În Challenge Cup ne dorim un parcurs cât mai lung, așa cum își dorește orice echipă care participă în cupele europene. În meciul cu Levski dorim să avem lângă noi cât mai mulți spectatori pentru a le o oferi pe viu primul succes internațional din acest an”, ne-a declarat “decarul” echipei Alexandra Trică. Dacă va trece de Levski Sofia, CSM va da în optimi peste învingătoarea dintre Minis de Arluy VB Logrono (Spania) – Olympiacos SFP Pireu (Grecia).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!