Familie cu un copil de 6 ani, rătăcită în pădurea de la Gorgota

Publicitate

Spaimă cumplită trăită, în ultima zi din aprilie, de o familie din București! Doi adulți și un copil de 6 ani, aflați în vizită la părinți în Valea Voievozilor, s-au aventurat cu bicicletele, vineri, în pădurea din Gorgota, iar l-a un moment dat au realizat că nu mai găsesc drumul de întoarcere din punctul de unde plecaseră.

Singura soluție a fost aceea de a suna pe numărul unic pentru apeluri urgențe 112. Jandarmii dâmbovițeni s-au mobilizat rapid în urma apelului de urgență și la scurt timp au început căutările celor trei persoane rătăcite.

“Jandarmii au intervenit în urma unui apel prin SNUAU 112 pentru căutarea unei familii care s-a rătăcit în zona împădurită din localitatea Gorgota. Cei doi adulți și un copil în vârstă de 6 ani, din București se aflau în vizită la părinți, în Valea Voievozilor, localitate aflată în vecinătatea municipiului Târgoviște și s-au hotărât să facă o drumeție cu bicicletele în zona apropiată.

La un moment dat, în pădurea din Gorgota s-au rătăcit și au apelat la sprijinul autorităților. Jandarmii au intervenit prompt, i-au îndrumat pe bucureșteni să nu mai continuie deplasarea și să le transmită coordonatele GPS. La scurt timp familia a fost găsită aproape de liziera pădurii din localitate și a fost condusă în condiții de siguranță acasă, la părinți”, reiese dintr-o informare a jandarmilor dâmbovițeni.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!